Dette kan jeg hjelpe med

Som frilanser innen reiseliv kan jeg hjelpe til som kokk, guide og vertskap for både små og store grupper.

Med min lange og brede erfaring fra arbeid mat og reiseliv, kan jeg tilby profesjonell hjelp til reiselivsaktører som trenger ekstra hender og hoder. Jeg har jobbet med næringsmidler og reiseliv i hele min karriere, blant annet som leder for kantinen i Meløy Industripark gjennom flere år.

Jeg snakker engelsk, og er vant til å samarbeide med mennesker fra mange nasjonaliteter med engelsk som arbeidsspråk.

Min utdanning spenner fra fagbrev som kokk og fagbrev i reiseliv som jeg jobber med nå. Jeg har også utdanning i personaladministrasjon, arbeidsrett, informasjonsledelse og innkjøpsledelse fra Høgskolen i Bodø.

 

Foto: Ingunn Dahle/Framtia

Kontakt meg gjerne!